Värmepumpar offert

Offertförfrågan

FÅ OFFERTER PÅ VÄRMEPUMPAR

Vill du ha offerter på olika värmepumpar? Fyll i formuläret, så hör vi av oss så snart som möjligt. Rekommendationen är att man ska ta in ett flertal offerter från olika aktörer innan man bestämmer sig för vilken värmepump man ska installera och vem som ska göra det.

Så snart du har skickat formuläret kommer vi på Varmepumpoffert.se att se över vad du är i behov av och utefter detta utnyttja vårt kontaktnät av experter och fackmän som skickar dig en presentation av sin bästa värmelösning.

Fyll i så detaljerat du vill, men ha i åtanke att ju mer specifik du är i dina uppgifter, desto mer specialanpassade offerter på värmepumpar kommer du att få ta emot.

Är du fortfarande osäker på vilken typ av värmepump som passar just ditt hus? Läs mer:

OM OFFERTER

Det kan vara svårt att förstå och jämföra offerter om man inte är van. En offert är ett erbjudande (tänk på det engelska order ”offer”). En offert är alltså inte bindande, utan du kan i lugn och ro granska de olika offerterna och bestämma dig för att välja en eller välja bort allihop.

VIKTIGT MED OFFERTER:

  • Ta in flera offerter – det är lättare att jämföra med några olika offerter och lättare att se om något saknas.
  • Specificera vad du vill ha – ju mer noggrann du är, desto bättre offerter får du tillbaka.
  • Granska offerterna med stor noggranhet – saknas något i någon av offerterna? Är allt du behöver specificerat?
  • Är moms medräknat?
  • Finns det en tidsram?
  • Har installatörerna rätt behörighet?
  • Har företaget F-skattesedel? – så du kan utnyttja ROT-avdraget

KÖPA VÄRMEPUMP UTAN OFFERT

Idag säljs värmepumpar allt oftare utan offert. Många återförsäljare säljer standardiserade lösningar och erbjuder dig visserligen gärna en offert, men priset blir detsamma oavsett om du efterfrågar offert eller inte. Naturligtvis kan du fortfarande få hjälp att välja rätt. Denna utveckling gynnar dig som kund, eftersom du tidigt får en uppfattning om vad olika återförsäljare och installatörer erbjuder. Du kan enkelt jämföra olika värmepumpar eller samma värmepump hos flera olika återförsäljare.

Planerad installation

Önskad väremtyp

Uppvärmd yta (m2)

Nuvarande uppvärmning

Årlig förbrukning: Olja (m3) alt. El (Kwh)

Fastighetens byggår

Namn eller företag*

Adress

Postnummer

Ort

Region*

E-post*

Telefonnummer*

Övriga uppgifter

*Dina uppgifter kommer att användas med diskretion och kommer bara att lämnas ut till nödvändiga samarbetspartners för att tillgodose din förfrågan. Dina uppgifter kommer inte användas i andra frågor eller för reklamutskick. All behandling av personuppgifter sker enligt personuppgiftslagen (1998:204)